Λογότυπο Altamira Properties

Operated
by doValue

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση:+30 211 624 5000

3 λόγοι να μας επιλέξετε

Η doValue Greece, μέλος του ομίλου doValue S.p.A., κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά ως εταιρεία διαχείρισης δανείων και ακινήτων. Ειδικότερα ως προς την διαχείριση των ακινήτων μέσω της εταιρίας doValue Greece Real Estate Services μέλος του ομίλου, παρέχεται ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών με υψηλή τεχνογνωσία και με πλεονεκτήματα για εσάς:

1. Διευρυμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων

Κύριος στόχος μας είναι η δημιουργία αξίας για τους πελάτες μας. Για να το πετύχουμε αυτό διαχειριζόμαστε το κάθε ακίνητο ξεχωριστά.

Το χαρτοφυλάκιό μας καλύπτει ένα μεγάλο εύρος επενδυτικών ευκαιριών από εμπορικά και οικιστικά ακίνητα, χώρους γραφείων, καταστήματα, τουριστικά συγκροτήματα, βιομηχανικά και βιοτεχνικά ακίνητα καθώς και οικόπεδα για αξιοποίηση σε όλη την Ελλάδα.

2. Διαχείριση ακινήτων σε όλα τα στάδια

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση του ακινήτου από την αρχική ένταξή του στο χαρτοφυλάκιό μας μέχρι την αξιοποίηση και την πώλησή του. Είμαστε δίπλα σας σε όλα τα στάδια.

Διαθέτουμε ένα πλήρες δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων (asset management) που περιλαμβάνει εξειδικευμένες ομάδες για τεχνικούς και νομικούς ελέγχους και νομιμοποιήσεις, διαχείριση ενοικίων (rental management), τεχνική διαχείριση (property and facility management), διαχείριση χαρτοφυλακίων (portfolio management) καθώς και την προώθηση μέσω ενός ευρέως δικτύου πωλήσεων.

3. Καινοτόμες στρατηγικές και εξειδίκευση

Επικεντρωνόμαστε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων στρατηγικών που αποφέρουν υψηλή προστιθέμενη αξία. Διαθέτουμε εξειδίκευση και εκτενή εμπειρία, πετυχαίνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Η ομάδα μας αποτελείται από ένα έμπειρο και δυναμικό δίκτυο συμβούλων σε ακίνητα με παρουσία σε όλη την Ελλάδα. Σας συμβουλεύει και σας καθοδηγεί για να επιλέξετε το κατάλληλο ακίνητο που θα ανταποκρίνεται πλήρως στους επενδυτικούς στόχους σας.

Υποθήκες

Υποθήκη ονομάζεται ένα ακίνητο που λειτουργεί ως εγγύηση έναντι της χορήγησης πίστωσης,
της έκδοσης ομολόγου ή οποιασδήποτε άλλης οικονομικής συναλλαγής

Υποθήκες φωτογραφία

Περιγραφή

Αυτή η ενότητα της Altamira αφορά την ................... για να προωθηθεί η απόκτηση ακινήτων από το χαρτοφυλάκιο χρέους.

Ευκαιρία

Θέλουμε να προσφέρουμε στους επενδυτές μας την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση σε πολύ ελκυστικά χαρτοφυλάκια ακινήτων.

Θα βρείτε στη διάθεσή σας τον κατάλογό μας με τα ενυπόθηκα ακίνητα.

Υποθήκες φωτογραφία

Διαδικασία

1

Στείλτε μας το
αίτημά σας

2

Θα επικοινωνήσει μαζί σας ο Υπεύθυνος Υποθηκών
μας

3

Σας στέλνουμε τους κωδικούς για να
αποκτήσετε πρόσβαση στην ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Εάν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας εγγραφή.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό και διαθέτετε όνομα χρήστη και κωδικό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην
ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ μας