Λογότυπο Altamira Properties

Operated
by doValue

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση:+30 211 624 5000

 

 

Ποιοι είμαστε

doValue Greece είναι ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης δανείων και ακινήτων με ηγετική θέση στην Ελλάδα και παρουσία σε 17 πόλεις σε όλη τη χώρα. Μέλος του Ομίλου της doValue SpA., αποτελεί κόμβο ανάπτυξής του στη Νότια Ευρώπη.

 

Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της υφιστάμενης πλατφόρμας και της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας του προσωπικού της με τις βέλτιστες πρακτικές του Ομίλου της doValue και την εμπειρία που διαθέτει για τη βέλτιστη διαχείριση απαιτήσεων και ακινήτων σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Κύπρο.

 

Η doValue μέσω της θυγατρικής εταιρίας της στην Ελλάδα doValue Greece Real Estate Services, εισάγει στην ελληνική αγορά την πλατφόρμα ακινήτων Altamira Properties, η οποία αποτελεί ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης ακινήτων με όλα τα χαρακτηριστικά τους, προσφέροντας παράλληλα προσωποποιημένες υπηρεσίες.

 

Ενημερωθείτε για την doValue Greece

"/

Διαχείριση ακινήτων μέσω της πλατφόρμας Altamira Properties


 

Μέσα από την Altamira Properties διαχειριζόμαστε σημαντικό αριθμό ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα σε επενδυτές και ιδιώτες μέσα από ολοκληρωμένες υπηρεσίες και υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στα ζητούμενά τους. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των ακινήτων, από την ανάκτηση πιστώσεων μέχρι και την πώληση των ακινήτων που εξασφαλίζουν τα δάνεια.

 

Συνεργαζόμαστε με τοπικά και διεθνή δίκτυα πωλήσεων, με ολοκληρωμένη υποστήριξη, με καινοτόμες πλατφόρμες τεχνολογίας και ομάδες που είναι εξειδικευμένες σε κάθε στάδιο διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας. Παρέχουμε πλήρη κάλυψη στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, υπηρεσίες αστικής ανάπτυξης και προώθησης των ακινήτων καθώς και υπηρεσίες συντήρησης και εκτίμησης.

 

Η Altamira Properties αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο διαχείρισης και προβολής ευκαιριών ακινήτων, βασισμένη στην πλατφόρμα της Ισπανικής Altamira, η οποία είναι πρωτοπόρος στην Ευρωπαϊκή αγορά του Real Estate και από το 2019 αποτελεί μέρος του Ομίλου της doValue. Η Altamira διαχειρίζεται χαρτοφυλάκια άνω των 50 δισ. Ευρώ και εξυπηρετεί πάνω από 10 ευρωπαϊκούς οργανισμούς.

"

doValue Group 


Η doValue SpA. κατέχει ηγετική θέση στη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων στη Νότια Ευρώπη, μετά την εξαγορά της Ισπανικής Altamira Asset Management. Αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων, NPL και UTP στην αγορά της Ιταλίας.

 

Δραστηριοποιείται σήμερα σε όλο το φάσμα διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων (NPL), χαράζοντας στρατηγικές, λαμβάνοντας αποφάσεις και προσφέροντας υποσηρικτικές εργασίες.Συνεργάζεται με ένα δίκτυο διεθνών συμβουλευτικών εταιρειών, εκτιμητών ακίνητης περιουσίας, μεσιτών και δικηγόρων, σύμφωνα με το αντίστοιχο ιταλικό μοντέλο.

 

Ενημερωθείτε για τον όμιλο doValue